Nieuws

40 jaar OKEE

Email
Facebook

Na twee stille jaren door de coronacrisis, was het op 19 januari eindelijk weer zo ver! Naar goede traditie ontving OKEE al zijn leden tijdens een nieuwjaarsreceptie om het nieuwe jaar in te zetten. Dit jaar deden we dit in de nieuw overgenomen Brasserie Het Leen. 

“2023 is bijzonder. We bestaan dit jaar maar liefst veertig jaar”, aldus Yves Deleyn van OKEE.

We blikken graag terug op het event, door enkele fragmenten te halen uit Yves z’n speech.

“Als ondernemers hebben we een pittige periode achter de rug, waarin we continu hebben moeten innoveren en aanpassen. Zo moesten onze zaken plots dicht en dan weer open. Daarbovenop kwam ook nog eens een prijsstijging van alle materialen en een energiecrisis. Een zware boterham, die maar moeilijk verteerd geraakt. Gelukkig hadden onze ondernemers steeds de nodige veerkracht om zich aan te passen aan nieuwe situaties, maar voor velen waren het geen evidente tijden. Onze Eeklose ondernemers verdienen dan ook allemaal een dikke pluim voor hun strijdkracht en doorzettingsvermogen.” 

“Sinds kort hebben we bij OKEE ook een aantal nieuwe leden. Zo verwelkomen we Yves Accoe van IT Experts, die onze nieuwe website realiseerde. Met Céline De Geeter, die onze mailings en sociale media voor heer rekening neemt, hebben we dan weer een creatieve duizendpoot in ons midden. Ze heeft veel frisse ideeën en we staken bij OKEE al heel wat van haar op.”

“Voor OKEE is 2023 een absoluut feestjaar. Onze organisatie bestaat dit jaar immers veertig jaar. Ze zag het levenslicht in 1983, het jaar dat de eerste bedrijven hun weg vonden naar het Eeklose Industriepark. Tony Foré en Inge Pauwels zitten van in de begindagen in het bestuur, waar ze anno 2023 nog altijd het beste van zichzelf geven. Ze vervullen hun taak nog steeds met volle overgave, waarvoor we hen heel dankbaar zijn.”