Nieuws

Corona

Email
Facebook

Geachte lid, Geachte kandidaat lid,

De wereldwijde crisis waarmee we met z’n allen geconfronteerd worden, kent een ongeziene en nog steeds groeiende omvang. Ook de gevolgen van deze crisis zullen ongezien zijn. Hoe wij na deze crisis als maatschappij met elkaar zullen omgaan zal de komende weken meer dan duidelijk worden. Echter zitten we momenteel nog steeds in een onzekere periode met veel onbeantwoorde vragen voor ondernemers en handelaars.

Wij, als ondernemers, moeten ons steeds aanpassen aan de steeds wijzigende realiteit. Hopelijk neemt de overheid onze economie verder in bescherming en springen de financiële instellingen mee in de bres. Deze ondersteuning zal meer dan nodig zijn voor het verdere bestaan van onze ondernemingen en handelszaken.

We kunnen al met zekerheid zeggen dat 2020 het jaar zal zijn waarin het doel “blijven bestaan” tot onze topprioriteiten behoort. Dit mits de noodzakelijke voorzichtigheid omtrent de gezondheid van jullie, van onze klanten en van onze medewerkers.

Enkel door schouder aan schouder te staan en ieder op zijn eigen terrein zijn verantwoordelijkheid op te nemen, komen we hier samen door. Wij geloven alvast in de veerkracht die jullie, onze leden hebben.

Het doel van OKEE is nog steeds om Eeklose ondernemers met elkaar te verbinden, helaas kunnen wij heden zo’n momenten niet organiseren. Activiteiten die we voor ogen hadden kunnen dus niet doorgaan. Maar toch doen we een oproep om te blijven communiceren met elkaar. Naar elkaars verhaal luisteren, kan tot nieuwe inzichten leiden.

Ondertussen werd er een eerste vergadering (en er volgen er nog) via Skype, op touw gezet met de economische raad, met onze schepenen van economie omtrent enige hulp of op zijn minst enige gedachten wissel naar aanleiding van de heropstart.

Na de nieuwjaarsreceptie vroegen we uw lidmaatschap (125 €) te vernieuwen voor 2020. Velen hebben dit heel trouw in orde gebracht. Bedankt hiervoor. Enkelen hebben dit waarschijnlijk over het hoofd gezien of nemen het nog in overweging?

In deze onzekere periode willen ook wij van OKEE jullie een hart onder de riem steken. Zo hebben we beslist dat al wie zijn lidgeld betaald(de) voor het werkjaar 2020 geen lidgeld hoeft te betalen in 2021! Dus het lidgeld van 2020 telt ook voor 2021 !